Sinterklaas op De Witte Olifant

, , Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas op De Witte Olifant

Op onze school houden we wel van een feestje en dus kwam Sinterklaas ook in deze corona-tijd gewoon langs. Hij kwam niet via een spectaculair entree binnen zoals andere jaren maar ging wel voor het eerst ‘on-line’ de groepen in.

Elk nadeel heeft een voordeel weten wij. Het voordeel was dat alle groepen bij elkaar konden kijken hoe er gewacht werd op contact met Sint in de speelzaal. Ook een aantal kinderen dat thuis in quarantaine zat keek mee. Er werd gezwaaid naar elkaar en er werd met elkaar gezongen. Marjolijn vroeg om de deuren en ramen daarbij te openen en dat bezorgde Conny kippenvel (en dat was niet vanwege de kou).

In onderbouw en in de groepen 4A en 4/5B kwam Sint nog even persoonlijk langs. Sinterklaas met zijn prachtige mantel, sjaal en mijter met de Andreaskruizen van Amsterdam we genieten elk jaar van hem. Zijn Pieten hadden cadeautjes gebracht en in de bovenbouw werden de surprises uitgepakt.

De school was door ouders gezellig gemaakt en uit een erfenis van een buurtbewoner kregen wij prachtige beelden van Sinterklaas. Wij zijn daar heel blij mee.

Logisch toch!
thuis maar toch op schoot bij juf in de klas
Sinterklaas en Marjolijn zwaaien naar kinderen die naar de Waag gaan
prachtige beelden die wij kregen