Wij zijn Sacha Moleman en Siouxsie Kleen en samen bieden wij u BSO Femmy en Sacha, gevestigd in een gezellige en zeer uitnodigende ruimte in het gebouw van De Witte Olifant.

De ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en doordat wij ruim dertig jaar deskundige ervaring in het pedagogisch kinderwerk en coaching hebben, wordt dit dan ook zeker gewaarborgd. Daarnaast zijn wij leuk en goed en zorgzaam! Wij hechten veel waarde aan de vrije tijd van de kinderen en streven dan ook naar de sfeer van een huiselijke omgeving.

De kinderen kunnen gebruik maken van allerlei uitdagende materialen op het gebied van creativiteit, motoriek, constructie, bordspellen en fantasie. Het gebruik van schermen, zoals de computer en televisie is bij ons toegestaan onder beplaade voorwaarden en in overleg met de ouders.
Buitenspelen behoort tot onze dagelijkse activiteiten en huiswerkbegeleiding is altijd mogelijk.

Hoog in ons vaandel staan: veiligheid, humor, respect voor alles dat leeft, groeit en bloeit. Samen kijken we niet alleen naar de kinderen, maar we willen ieder kind ook echt zien.

Wij bieden geborgenheid en veel plezier!

Tijdens de meeste schoolvakanties en studiedagen bieden wij hele dagopvang. Doorgaans trekken we er dan samen met de kinderen op uit en bezoeken we een speeltuin, museum of bioscoop. En natuurlijk is er dan ook ruimte om iets lekkers te eten. Want met de groep naar de supermarkt gaan is altijd reuze gezellig!

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag starten wij de groep om  15.00 uur en op woensdag om 12.30 uur. Wij sluiten om 18.00 uur. Kinderen uit de groepen 1,2 en 3 worden door ons uit de klas opgehaald; vanaf groep 4 komen de kinderen zelfstandig naar ons toe. Omdat onze ruimte zich in het schoolgebouw bevindt, hoeven zij alleen maar het schoolplein over te steken.

Incidentele opvang van een kind is mogelijk wanneer het aantal kinderen op een bepaalde dag dit toelaat.

Wij zijn blij met onze gezellige en hardwerkende oudercommissie; instromen is altjd mogelijk.
 

Hieronder vindt u het inschrijfformulier waarmee u uw kind kunt inschrijven bij deze BSO.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Sacha Moleman: 06-55815739.

Of via de mail: zaz@ziggo.nl

Invoer:

Voornaam kind(eren) *
U kunt hier ook meerdere voornamen invullen.
Achternaam kind *
Geboortedatum *
Mijn kind zit in groep *

Gegevens contactouder (wettelijk vertegenwoordiger)

dhr. / mevr
Naam *
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Is het woonadres van uw kind hetzelfde als uw adres *
Emailadres ouders vh kind *
Telefoonnummer *
Voorkeur weekdag *
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
Eventuele toelichting
* Verplichte velden