De voorschool is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De voorschool van Dynamo is een peuteropvang met een programma dat de ontwikkeling van elk kind extra stimuleert. Een mooie en veilige plek waar uw kind samen met andere kinderen kan spelen, leren en ontdekken. Heerlijk in de eigen buurt. 

Er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen, bewegen, fantaseren en gezond eten. Dat vergroot hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Voor nu en later. Een vertrouwde omgeving met gekwalificeerde en betrokken pedagogisch medewerkers. En het belangrijkste is het plezier van de kinderen, elke dag weer.

 

Peuters gaan beter voorbereid naar de basisschool

Dynamo heeft een voorschool in basisschool De Witte Olifant en werkt nauw samen met onze school. Kinderen hebben een fijne tijd op de voorschool en gaan beter voorbereid naar de basisschool. De voorschool en basisschool werken hierin nauw samen zodat uw kind een goede start maakt op de basisschool.

 

Kom eens kijken 

De pedagogisch medewerkers vertellen en tonen graag wat uw kind op de voorschool krijgt aangeboden. De medewerkers van Dynamo op de afdeling planning en plaatsing  kunnen u helpen met de inschrijving op de voorschool en de berekening of aanvraag van de kinderopvangtoeslag of gemeentevergoeding. 

www.dynamopeuters.nl 

020 4609300

peuters@dynamo-amsterdam.nl

Facebook Dynamopeuters

 

Spelinloop voor ouders met kinderen van 0-2½ jaar

De gratis spelinloop van Dynamo is dé plek om andere kinderen en ouders bij u in de buurt te ontmoeten! 

De spelinloop is er voor ieder kind van 0 tot 2½ jaar. De kinderen kunnen lekker spelen en voor de ouders staat de koffie en thee klaar. Er is een medewerker spelinloop van Dynamo aanwezig die u wegwijs maakt binnen de spelinloop. Kom samen met uw kind een keer langs. Aanmelden is niet nodig. 

www.dynamo-amsterdam.nl/spelinloop

 

Dynamo

Dynamo is een welzijnsorganisatie in Amsterdam en ondersteunt bewoners om mee te doen aan de samenleving. www.dynamo-amsterdam.nl