TOPS van ouders:

 

"Ik vind de sfeer echt super: zo veel verschillende kinderen, ouders en leerkrachten die allemaal vrolijk en open met elkaar omgaan. Ga zo door!"

 

"De thema openingen, de enthousiaste en betrokken leraren, de goede sfeer, kortom zo'n beetje ongeveer alles is top!"

 

"Leerdoelen delen met ouders is top."

 

"Naschoolse activiteiten in de school- zoals bijvoorbeeld het kinderkoor en schaken."

 

"Ik vind een heleboel heel goed aan de school. Om te beginnen de fijne sfeer en de enthousiaste leerkrachten, daarnaast ook het gevarieerde onderwijsaanbod met veel aandacht voor kunst en cultuur. Ook heel goed en knap vind ik hoe steeds ingehaakt wordt op de actualiteit en dingen die in de samenleving spelen. Zo maken jullie echt al wereldburgers van ze."

 

"Énorme betrokkenheid bij de kinderen en ik vind het geweldig dat jullie als team ook alle namen van álle kinderen kennen. Of dat idee krijg ik in ieder geval."

 

"Ik ben heel blij met de fijne sfeer en goede begeleiding van de leerlingen. Ik heb het gevoel dat mijn dochter echt gezien wordt op school."

 

"Goede communicatie, met de nieuwsbrief, ook specifiek voor de kleuters. Creativiteit, in lesaanbod maar ook bij nieuwe thema’s, aankleding in de klas. Vriendelijke ontvangst bij start en einde van de schooldag.Veel buitenspelen en bewegend leren!"