Nieuwsbrief van deze week

03 december 2021 - In onze wekelijks nieuwsbrief leest u wie er deze week jarig zijn, onze actuele schoolagenda en de laatste nieuwsberichten van onze school.

Hij komt, hij komt...

02 december 2021 - Vol verwachting klopt ons hart...

Zou Sinterklaas ook dit jaar weer onze school bezoeken?

Wij zijn er klaar voor, tot morgen Sint!
Lees meer ›

Onze bieb is verhuisd

23 november 2021 - De bibliotheek is van plek geruild met groep 6a. Dit betekent dat de bibliotheek nu in het lokaal tussen groep 7a en 7b zit, op de eerste etage. De verhuizing was al binnen 1 dag geregeld dus iedereen kon gelijk alweer lekker lezen!

Biebouders gezocht

21 november 2021 - Hierbij doen we een oproep mét filmpje!

Zoals jullie misschien wel weten heeft De Witte Olifant een mooie schoolbibliotheek. Om de bieb op orde te houden én om de kinderen te helpen bij het zoeken van een nieuw fijn leesboek hebben we jullie hulp nodig.

Heb jij af en toe een half uurtje over? Meld je dan aan via  bieb@witteolifant.nl, via de klassenouder of de leerkracht van je kind. Het is een leuke manier om meer kinderen, ouders én boeken te leren kennen!

Open Ateliers Nieuwmarkt

06 oktober 2021 - De Ateliers in de Nieuwmarkt gaan weer open! Ter ere van dit evenement hebben de groepen 5 en 5/6 geholpen met de aankleding van de openingsavond.
Lees meer ›
Foto bij artikel En toen… thema afgesloten

En toen… thema afgesloten

10 oktober 2020 - Ons thema is afgelopen donderdag en vrijdag afgesloten in de groepen. Een gezamenlijke afsluiting was vanwege Corona niet mogelijk maar we hadden daarop iets bedacht...!
Lees meer ›