W4Kangoeroewedstrijd

10 maart 2022 - De W4Kangoeroewedstrijd is een reken- en wiskundewedstrijd die jaarlijks in maart op heel veel scholen wordt georganiseerd. Ook bij ons op school! 28 leerlingen van groep 5 t/m 8 doen hier op 17 maart bij ons op school aan mee.


Lees meer ›

Thema-opening

02 maart 2022 - We zijn sinds vandaag weer gestart met een nieuw thema! Het thema kon geraden worden door de kinderen aan de hand van een video die wij, de leerkrachten, voor hen gemaakt hebben.

Lukt het jullie thuis om het thema te raden?
Lees meer ›

Foto bij artikel Sponsorschaatsen

Sponsorschaatsen

22 februari 2022 - Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 meegedaan met het sponsorschaatsen op de Jaap Edenbaan.
Lees meer ›

Hoe lang is een wc-rol?

24 januari 2022 - Heb je je ooit afgevraagd hoe lang een wc rol is?
Lees meer ›

De Witte Olikrant

17 december 2021 - De laatste editie van onze schoolkrant is uit! Een extra feestelijke editie.

 

 
Lees meer ›

Onze bieb is verhuisd

23 november 2021 - De bibliotheek is van plek geruild met groep 6a. Dit betekent dat de bibliotheek nu in het lokaal tussen groep 7a en 7b zit, op de eerste etage. 


Lees meer ›

Biebouders gezocht

21 november 2021 - Hierbij doen we een oproep mét filmpje!

Zoals jullie misschien wel weten heeft De Witte Olifant een mooie schoolbibliotheek. Om de bieb op orde te houden én om de kinderen te helpen bij het zoeken van een nieuw fijn leesboek hebben we jullie hulp nodig.

Heb jij af en toe een half uurtje over? Meld je dan aan via  bieb@witteolifant.nl, via de klassenouder of de leerkracht van je kind. Het is een leuke manier om meer kinderen, ouders én boeken te leren kennen!

Open Ateliers Nieuwmarkt

06 oktober 2021 - De Ateliers in de Nieuwmarkt gaan weer open! Ter ere van dit evenement hebben de groepen 5 en 5/6 geholpen met de aankleding van de openingsavond.
Lees meer ›
Foto bij artikel En toen… thema afgesloten

En toen… thema afgesloten

10 oktober 2020 - Ons thema is afgelopen donderdag en vrijdag afgesloten in de groepen. Een gezamenlijke afsluiting was vanwege Corona niet mogelijk maar we hadden daarop iets bedacht...!
Lees meer ›
1 2